Hvordan deltager jeg?

For mange mennesker vil et Levefællesskab lyde som en uopnåelig drøm.
For en gruppe mennesker kan dette blive til virkelighed baseret på engagement og samarbejde.

Spørg dig selv

  • Vil jeg dele min fritid sammen med andre mennesker?
  • Vil jeg yde noget for fællesskabet?
  • Er jeg i stand til at sætte grænser?
  • Har jeg lyst til at hjælpe naboer, der har det skidt?
  • Kan jeg klare at være åben, når jeg selv er ked af det?

Det er en god idé at gøre dig klart, hvad dine egne motiver er og hvilke forventninger du har til et fællesskab. Vælg ikke levefællesskabet alene for at undgå ensomhed. Du skal have overskud til at arbejde for fællesskabet.

Det er ønskeligt, at den demografiske grundstamme i Levefællesskabet – hvad angår arbejde, fag, alder og erfaring – udgør et så bredt og repræsentativt udsnit af befolkningen som muligt. De bedste kræfter i et sådant Levefællesskab vil have muligheden for at løfte mange sociale opgaver.

Vil du gerne være en del af projektet? Er du interesseret i at høre mere eller deltage i møder for at lære nogle af de andre deltagere at kende? Måske sidder du med en viden, du gerne vil dele? Måske er der en opgave, som du gerne vil byde ind på og på den måde bidrage til udviklingen af et levefællesskab.

Er du interesseret i at høre mere eller deltage i møder for at lære nogle af de andre deltagere at kende? Måske sidder du med en viden, du gerne vil dele? Måske er der en opgave, som du gerne vil byde ind på og på den måde bidrage til udviklingen af et levefællesskab.

Kontakt gerne foreningen på mail:
Mail: LeveFellesskabNord (snabel-a) gmail.com
Eller formanden Lars Overvad Nielsen
Mobil: 29 61 68 96
Mail: LarsOvervad (snabel-a) gmail.com